A siker energiájа

Fenntartható energetikai megoldások vállalkozása részére

Üdvözöljük!

Üdvözli Önt a KER Toki Power AD, Dél-Kelet Európa vezető villamosenergia-kereskedője, a Renalfa AD csoport tagja.

Társaságunk elkötelezett amellett, hogy a zöld energia kereskedelmére és innovációjára összpontosítva előmozdítsa a gazdaság átmenetét a tisztább, hatékonyabb energiagyakorlatok felé.

Technológiák

A KER Toki Power-nél folyamatosan fektetünk be csúcstechnológiák és innovatív energetikai megoldások fejlesztésébe, hogy versenyképes és stabil feltételeket biztosítsunk a villamosenergia-ellátáshoz és -vásárláshoz.

Termékek

Különféle termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, beleértve az energiakereskedelmet a régióban található 4 energiatőzsdén, kereskedelmi szerződéseket üzleti ügyfelek, illetve piacrajutási szerződéseket független áramtermelők részére.

Engedélyünk

Villamosenergia-kereskedelmi engedélyünk átláthatóságot és bizalmat biztosít minden partnerünk számára.

Hiszünk

Hiszünk az ügyfélközpontú megközelítésben, amely egyértelmű tájékoztatást és egyszerű, online hozzáférést biztosít a szolgáltatások kezeléséhez.

Küldetésünk

Küldetésünk a fenntartható és hatékony energiagyakorlatok előmozdítása, miközben előtérbe helyezzük az üzleti és energiaszektorban érdekelt ügyfeleink igényeit.

Felelősség a közösség és a környezet iránt

Folyamatos növekedésünk és innovációnk során elkötelezettek vagyunk a közösség és a környezet iránt. Arra törekszünk, hogy pozitív erővé váljunk a társadalomban, hozzájárulva a helyi közösségek és gazdaság fejlődéséhez.

Ha egy dinamikus és felelősségteljes energiaipari vállalattattal kíván együttműködni, a KER Toki Power az Ön partnere. Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni arról, hogyan segíthetünk energetikai céljai elérésében.

A következő energiatőzsdéken vagyunk jelen:

Magyarország

Magyarország

Bulgária

Szerbia

Dokumentumok

Kapcsolatfelvétel

6 + 15 =